1 2 3 4 5 » 57 rezultate

SĂ ÎNVĂŢĂM ÎMPREUNĂ!

În perioada 8-15 octombrie 2013, se va desfăşura campania “Să învăţăm împreună!”. Aceasta campanie presupune informarea despre cursurile de formare profesionala cât şi despre activităţile gratuite de informare, consiliere, mediere pe piaţa muncii.

CAMPANIA ÎNVAȚĂ CU NOI!

În perioada 17 mai -17 iunie 2013, Asociatia Șanse Egale pentru Fiecare va organiza CAMPANIA: ÎNVAȚĂ CU NOI! În această perioadă, vor apărea anunțuri în presă și se vor distribui pliante referitoare la cursurile de formare profesională, care se vor desfășura în incinta asociației.

SEDINTA CIPS CRAIOVA 13 DECEMBRIE 2012

Cea de-a opta şedinţă a Comisiei Interregionale pe Probleme cu Şomerii s-a desfăşurat la Craiova în data de 13 decembrie 2012.
Primul punct pe ordinea de zi l-a constituit prezentarea, pe scurt, a implementării proiectului “Munca pe primul” loc. Până la data de 01 decembrie 2012 erau înregistrate ca beneficiare ale acestui proiect 6670 persoane (5370 din Regiunea SV Oltenia şi 1300 din Regiunea S Muntenia). 2100 de şomeri şi persoane inactive urmează sau au finalizat cursurile prin cele două centre: Centrul pentru Reintegrarea Şomerilor Craiova şi Centrul pentru Reintegrarea Şomerilor Alexandria. În urma activităţilor de mediere pe piaţa muncii şi a desfăşurării întâlnirilor dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă 635 de persoane au fost angajate.

DIALOGUL MUNCII 29 NOIEMBRIE 2012

Joi, 29 noiembrie 2012 a avut loc ultimul eveniment “Dialogul Muncii” din acest an organizat de Asociaţia Şanse Egale pentru Fiecare Craiova cu sprijinul CIPS. Întâlnirea dintre reprezentanţii angajatorilor şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţele CRS Craiova şi CRS Alexandria s-a desfășurat, între orele 10,00 – 12,00 la: - Craiova la sediul Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova, B-dul Decebal, nr.83; - Alexandria la Centrul pentru Reintegrarea Șomerilor Alexandria, str.Dunării nr.374.