DIALOGUL MUNCII 29 NOIEMBRIE 2012

slot_news_image

Joi, 29 noiembrie 2012 a avut loc ultimul eveniment “Dialogul Muncii” din acest an organizat de Asociaţia Şanse Egale pentru Fiecare Craiova cu sprijinul CIPS. Întâlnirea dintre reprezentanţii angajatorilor şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţele CRS Craiova şi CRS Alexandria s-a desfășurat, între orele 10,00 – 12,00 la: - Craiova la sediul Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova, B-dul Decebal, nr.83; - Alexandria la Centrul pentru Reintegrarea Șomerilor Alexandria, str.Dunării nr.374.

Meseriile pentru care societățile participante la eveniment  au căutat angajați sunt:
Craiova: secretara, inginer programator software, inginer electronist,   operator masini cu comandă numerică, electrician,  motostivuitorist, sudor electric, lacătuş construcţii metalice, bobinator, rectificator, bucătar, ospătar, barman.
Alexandria: inginer mecanic, operator maşini unelte cu comandă numerică, agent vânzări, inspector asigurări, agent asigurări, şofer, lucrător în comerţ.
Până la jumătatea lunii noiembrie 2012, prin acţiunile derulate în cadrul proiectului  “Munca pe primul loc” au fost angajate peste 600 de persoane.