Alţii despre noi >>

Sidonia Tatiana Dincă – beneficiar CRS Craiova

“Am fost contabilă la o firmă de materiale de construcţie şi postul a fost restructurat.
    Am venit la Centrul pentru Reintegrarea Şomerilor  în februarie 2011, iar în iulie m-am angajat ca operator calculator la o firmă de distribuţie.
    În perioada februarie -  iulie am depus peste 50 de CV-uri şi am fost la 6 interviuri.
    La Centrul pentru Reintegrarea Şomerilor Craiova am urmat cursul de competenţe civice si sociale, unde nu am aflat lucruri total necunoscute, dar care mi-a redat increderea în mine.
    Recomand CRS pentru că este un loc cu personal “super”, extrem de diferit faţa de cel din alte instituţii de profil. ”

Florentina Buzărnescu – beneficiar CRS Craiova

"Când am văzut anunțul în ziar, in iarnă, nu mai aveam un loc de muncă de peste patru ani și întrebam pe toată lumea dacă știe unde se mai fac angajări , aşa  că m-am înscris la Centrul pentru Reintegrarea Șomerilor din Craiova.
    Eu nu aveam un CV,  nu am avut niciodată, nici măcar nu știam ce trebuie să conțină un asemenea document.
    Îmi amintesc,  din prima zi,  am fost  întrebată ce loc de muncă vreau și am spus că mie îmi place să gătesc și să lucrez acolo unde sunt mulți copii.
    Exact așa este acum noul meu loc de muncă, mă duc de drag la lucru.
    Am trimis pe toată lumea  și rude, și vecini,  la Centru, le-am spus că aici nu trebuie să “ai pile” ca să-ți găsești un loc de muncă, pentru că eu am reușit să mă angajez."

Geanina Dumbravă – angajator

“Activitatea noastră  nu presupune un număr mare de personal  dar, ca pretutindeni,  de multe ori, un post devine disponibil.
    Este foarte important, pentru noi,  ca absolut toți angajatii să fie oameni de încredere , cu potențial, și , nu în ultimul rând,  oameni care iubesc copiii.
    Am apelat la Centrul pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova după ce discutasem cu foarte multe persoane și  nu găsisem pe nimeni potrivit pentru postul disponibil.
   Am sunat,  am precizat profilul candidatului dorit şi am primit câteva propuneri.
   In urma susţinerii unui  interviu,  una dintre persoanele recomandate de CRS Craiova s-a dovedit a fi exact ceea ce căutam . A  fost,  pentru mine , un real ajutor să știu că personalul este triat de specialiști care știu să lucreze cu oamenii.
   Recomand angajatorilor să solicite ajutorul  Centrului pentru Reintegrarea Somerilor  pentru recrutarea de personal.”

Lidia Ramona Dubu – beneficiar CRS Craiova

„Perioda în care am fost beneficiara Centrului pentru Reintegrarea Şomerilor Craiova a fost una foarte plăcută şi utilă, totodată, pentru mine. Am cunoscut persoane noi care m-au ajutat să depăşesc momentul critic în care mă aflam, pentru că, neavând un loc de muncă, eram cu moralul la pământ. Am urmat cursul de secretariat, am invăţat lucruri care m-au ajutat să-mi multiplic cunoştiinţele dobândite în timpul facultăţii şi, cel mai important, am invăţat să am încredere în mine, să-mi stabilesc priorităţile în viaţă şi să fiu optimistă.
   Recomand cu multă căldura Centrul pentru Reintegrarea Şomerilor tuturor persoanelor care se află în căutarea unui loc de muncă. Veţi găsi aici persoane foarte bine pregătite care vă vor ajuta în realizarea unui CV, a unei scrisori de intenţie sau a unei recomandări. Şi, cel mai important, vă vor ajuta, sigur, în găsirea unui loc de muncă.”